Nu är sommaren här, vilket betyder att sommargarderoben ska fram och framför allt badkläderna. Ett måste på sommaren är en bikini, så om du inte har köpt sommarens bikini är det hög tid att göra det. Det kan vara kul att ha en bikini i någon av de senaste trenderna. Att komplettera sommargarderoben med bland annat en ny bikini, någon klänning, shorts, linne och t-shirt hör sommaren till. Eftersom det kommer nya modetrender är det trevligt att ha lite av det senaste.

Trekantsbikinins återkomst

När det kommer till badkläder finns det massor med snygga bikinis att välja mellan. Det finns även baddräkter om du föredrar en sådan. Men det ena utesluter inte det andra och du kan med fördel ha flera olika bikinis i din sommargarderob för att kunna alternera. De trender som är aktuella för sommarsäsongen är bland annat badkläder med cut outs, asymmetriska snitt, krinklat material, sportig stil och olika starka kulörer som grönt. Trekantsbikinin är något som verkligen har blivit en trend det här året. Bikinitrosan får gärna vara högt skuren och överdelen ska vara åt det minimala hållet. Trekantsbikinin passar till alla kroppsformer och du kan välja att ha en sådan bikini i färg, med mönster och med ett krinklat material.

Asymmetriskt snitt

Det asymmetriska snittet har synts på olika modeplagg en tid och är numer även trendigt på badkläder. Grönt är en färg som verkligen är en stor trend på badkläder denna säsong. Det syns en explosion av starka färger. Den sportiga stilen är också något som syns mycket av. Det är bekväma överdelar som matchas med bikinitrosor i lite bredare modell. Det är perfekt att välja en sportig bikini om du vill ha en mer täckande bikini.

Krinklat material

Ett material som har gjort återkomst är de krinklade materialet. Det är ett snyggt material som har en tydlig struktur. Denna trend syns överallt på mängder av badkläder. Cut outs har varit trendigt ett tag och har nu hittat till badkläderna. Det finns massor med badkläder med diverse cut outs. Att ha någon utskuren liten detalj någonstans på baddräkten är helt rätt och snyggt denna badsäsong. Om du vill vara extra trendig i sommar ska du välja en bikini med extra band. Ett extra band som löper runt midjan är en snygg detalj. Tänk på att du kan få märken efter banden efter en dag i solen. Att ha flera olika badkläder att välja mellan är perfekt en dag på stranden för att slippa ha blöta badkläder på dig.