Det finns en mängd olika accessoarer att välja bland när du vill stajla din outfit. Det är dock få av dem som kan stoltsera med att vara både klimatsmarta och mångsidiga på samma gång. Letar du efter en ovanlig men hållbar accessoar? Då ska du besöka medtryck.se och kolla in sortimentet av tygpåsar i olika färger och utföranden. Läs mer här.

Välj ett eget tryck

Förutom att du gör klimatet en tjänst genom att välja ekologiska tygpåsar kan du välja ett eget tryck hos medtryck.se, vilket gör tygpåsen till en väldigt intressant accessoar. Du kan även välja att matcha din tygpåse med andra profilkläder och produkter från medtryck.se. Förutom tygpåsar finns ett brett sortiment av t-shirts, pikétröjor, kepsar, hattar, mössor, skjortor, tröjor, byxor, strumpor, hoodies, morgonrockar, skor och mycket mer. Det bästa av alltihop är att du kan göra alla dessa kläder lika individuella som din nya tygpåse genom att välja ett valfritt tryck. Skulle du stöta på problem när det gäller storlekar på antingen kläder eller tygpåsar kan du med fördel kontakta kundtjänst som guidar dig igenom hela processen.

Matcha med tygpåsar för miljön

En stor bonus med tygpåsar som accessoar är att du gör en insats för miljön. Tygpåsen kan du använda hur många gånger som helst och du kan dessutom köpa flera olika färger för att använda vid olika tillfällen. Du kan använda tygpåsen som handväska eller för att bära hem mat i från affären. Tygpåsen är också ett riktigt trendigt modeföremål som till och med förekommer i modekollektioner från Dior. Det ligger helt rätt i tiden att tänka på miljön samtidigt som det inte finns någon anledning att göra avkall på stilkänslan. Surfa in på medtryck.se och beställ din egen tygpåse med valfritt tryck redan idag. Du kommer garanterat att beställa fler.