Det är inte alltid alla kvinnor är nöjda med sina bröst och är bysten för liten, kan man med Akademikliniken få en bröstförstoring med riktigt snygga resultat! Är man bjuden på en stundande bal, kan det kännas så mycket bättre att ha en fin byst. Det är inte ofta man går på bal och då behöver man också finna en riktigt vacker balklänning att glänsa i med ny byst.

Vacker ny byst att vara stolt över!

Vänder man sig till Akademikliniken för att få en bröstförstoring, får man garanterat mycket snygga bröst att vara stolt över! Ska man dessutom på bal, kan det bli vackert med en byst som fyller ut balklänningen på rätt ställen. På Akademiklinken har man över 30 års erfarenhet av bröstkorrigeringar och därför ska man kunna känna sig trygg med de behandlingar som utförs. Plastikkirurgerna har mycket stora erfarenheter, kompetenser och kunskaper för att utföra alla ingrepp säkert med perfekta resultat. En bröstförstoring kan behövas av fler orsaker och det kan vara korrigering efter bröstcancer, att man har för liten eller ingen byst alls. På klinikerna använder man de senaste mest moderna och kroppssäkra implantaten och modernaste metoderna. En trygg och professionell bröstförstoring hos Akademikliniken ger hållbara resultat och en vacker byst. En bröstförstoring på Akademikliniken kan utföras på flertalet kliniker över hela landet som i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Västerås, Uppsala och Norrköping.

Välj balklänning med den vackra bysten

Att gå på en spännade och pampig bal är något som kanske inte händer allt för ofta. När man har fått en ny och vacker byst hos Akademikliniken, är det dags att leta efter en vacker balklänning. Många bakklänningar går att köpa online, eller i butik med då finns det användbara tips när man ska köpa klänning som fungerar lika bra för både balklänning eller klänningar generellt. En balklänning går också att hyra om man bara ska ha den för en kväll. Då kan man komma över vackra kreationer som gör att man kanske kan känna sig som Askungen för en kväll. En balklänning för den finaste balen brukar för det mesta vara lång, men i dagens moderna tappningar ser man slits, tight passform och mer urringning jämfört med den mer strikta stilen förr. I en vacker balklänning och ny byst, kan man känna sig riktigt vacker och nöjd med utseendet och glänsa på balen!