Om oss


Den 25 oktober 2013 slog Nordic Wear upp portarna på nätet. Vår vision är att erbjuda det bästa från klädmärken som Thor Steinar och European Broterhood

Vi har ett långt förflutet inom service- och säljbranschen och vi vill ge dig som kund ett bra pris, snabb leveranstid och den bästa kundservicen på marknaden.

Vi utökar vårt sortiment hela tiden, med fokus på herrkläder.

Har du några förslag på hur vi kan förbättra oss? Finns det något klädmärke som du tycker att vi borde satsa på? Tveka inte att höra av dig till oss.

Vi värdesätter våra kunders åsikter!

Mer om våra märken:

Thor Steinar

Thor Steinar grundades i Tyskland 1999 och har sedan starten vuxit till ett väletablerat kvalitetsmärke, lika kontroversiellt som populärt. Flera försök har tidigare gjort för att etablera märket på den svenska marknaden, men det är först i och med Nordic Wears satsning som varumärket på allvar har fått spridning i Sverige.

European Brotherhood

European Brotherhood grundades 2014 av en grupp europeiska nationalister med ett stort engagemang för framtiden för deras land. På kort tid har märket blivit väldigt populärt och har spridit sig runt hela Europa. Alla deras produkter är 100% tillverkade i Europa och andas kvalité!